Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická srážka motorky s autem u Mýta! Na místě zemřel muž - FOTKY

15.08.2016 14:21     15.08.2016 17:58

Smrtí 48letého muže skončila v pondělí odpoledne tragická nehoda motorky a osobního auta u Mýta na Rokycansku. V nemocnici skončila také jedna žena.

nehoda Mýto (4)
nehoda Mýto (1)nehoda Mýto (2)nehoda Mýto (3)nehoda Mýto (4)nehoda Mýto (5)nehoda Mýto (6)nehoda Mýto (7)nehoda Mýto (8)nehoda Mýto (9)nehoda Mýto (10)

K nehodě došlo kolem druhé hodiny odpoledne na silnici mezi Holoubkovem a Mýtem na Rokycansku. Osobní auto se střetlo s motorkou u odbočky na Medový Újezd.

Na místo musely vyjet všechny složky integrovaného systému, včetně hasičů a záchranky. Bohužel muži už záchranáři pomoct nemohli.

"Zasahovali jsme u nehody osobního auta a motorky. Na místě byl resuscitován muž, bohužel lékař následně konstatoval exitus. Zranění utrpěla také žena, která byla převezena do fakultní nemocnice v Plzni," řekl k zásahu Martin Brejcha ze zdravotnické záchranné služby.

Všechny okolnosti nehody policie teprve vyšetřuje. Silnice číslo 605 musela být úplně uzavřená. "Dnes před druhou hodinou odpoledne došlo mezi obcemi Holoubkov a Mýto k tragické dopravní nehodě. Při střetu vozidla s motocyklem utrpěl řidič motocyklu zranění, kterým na místě podlehl. Spolujezdkyně byla se zraněním letecky transportována do nemocnice. V současné době na místě probíhá šetření dopravní nehody a z tohoto důvodu je silnice neprůjezdná. Objízdná trasa vede z Holoubkova přes Těškov a dále pod dálnicí do Mýta," řekla k nehodě odpoledne mluvčí policie Hana Kroftová.

Aktualizace:

Vyšetřování ukázalo, že na místě zemřel 48letý motocyklista. "Jeho spolujezdkyně, 42letá žena byla převezena záchranáři do nemocnice. Během šetření kolize bylo zjištěno, že viníkem je s největší pravděpodobností 55letý řidič osobního motorového vozidla, který motocyklu nedal přednost v jízdě. Řidič auta se na místě podrobil orientační dechové zkoušce ke zjištění, zda usedl za volant vozu pod vlivem alkoholu či nikoli. Zkouška byla negativní," uvedla dále mluvčí policie Hana Štefflová.

FOTO: Pavel Němeček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT