Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 13:29

Nehoda nákladního a osobního vozidla v Klatovech

Na silnici 27 v obci Klatovy došlo k dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla. Vozidla jsou mimo komunikaci. Na místě HZS, RZS a PČR.

V Blatnici shořelo auto

05.06.2012 11:19

Dvě jednotky hasičů musely v pondělí 4. června vyrazit k požáru osobního auta do Blatnice na severním Plzeňsku. Z vozu zbyl pouze vrak. Proč začalo auto hořet se zatím neví.

Nýřanští hasiči se v pondělí 4. června marně snažili zachránit hořící autov Blatnici. Vůz lehl popelem. Proč auto hořelo se zatím neví.

K požárudo Blatnice  vyjeli před 14. hodinou hasiči z Nýřan a to jak dobrovolní tak i profíci. V době příjezdu hasičů na místo už byl ale celý vůz zasažen požárem. "Na likvidaci požáru hasiči nasadili vysokotlaký proud. Dobrovolní hasiči z Nýřan doplňovali vodu do cisterny HZS," popisuje zásah hasičů jejich mluvčí Pavla Jakoubková.

Po příjezdu odtahové služby pomohli hasiči s naložením vraku a následně z vozovky odstranili roztavené plasty a střepy. "Škody byly předběžně odhadnuty na 30 tisíc korun, příčina vzniku požáru se vyšetřuje," doplnila Jakoubková.

foto: HZS PK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství