Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Škodovka využila přesilovky a Olomouc porazila 2:1

01.02.2022 19:59

Pravý boj se odehrál na domácí ploše Plzně. Jedenáctá Olomouc se prala do posledních sil, ve druhé třetině ji však nepřála některá vyloučení. Plzeň naopak dokázala využít přesilovek.

HC Škoda Plzeň x Olomouc

Plzeň potvrdila výbornou formu. Ve 48. kole doma porazila Olomouc 2:1 a připsala si důležité body v boji o udžení se v top čtyřce. Západočeši dokázali využít přesilovky, ve kterých navyšovali skóre. Nejprve se prosadil Tomáš Mertl, vítěznou trefu nakonec zaznamenal Gustaf Thorell. „Utkání se odvíjelo přesně tak, jak jsme očekávali. Bylo urputné, těžké. Věděli jsme, že Olomouc je hrozně silná v osobních soubojích a má výbornou defenzivu. Rozhodly přesilovky, kde jsme byli dvakrát úspěšní a soupeřovo jsme dokázali ubránit. To bylo v tom utkání rozhodující. Chci klukům poděkovat, že dnešní utkání zvládli, bylo to náročné. Jsem rád, že jsme potvrdili tři body z Třince," uvedl po zápasu trenér HC Škoda Plzeň Václav Baďouček.

Hanákům se nepodařilo vyrovnat ani během závěrečného náporu při hře bez brankáře, Plzeň tak bodovala počtvrté za sebou, z toho potřetí vyhrála.

Další zápas odehraje Škodovka v pátek 4. února, kdy se utká s Mladou Boleslaví.

Foto: HC Škoda Plzeň
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství