QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V obchodu v centru Plzně se kradlo! Policie shání svědky - ZÁZNAMY Z KAMER

19.10.2019 16:31

Plzeňští policisté shání svědky v dalším případu krádeže. Tentokrát k ní došlo přímo v centru města v jednom z obchodů. Policie zveřejnila záznamy z kamer!

Ke krádeži došlo v jednom z obchodů v centru Plzně v první polovině října. Policie se případem stále azbývá a shání svědky.

"Policisté obvodního oddělení Plzeň-střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Takového jednání se měl dopustit neznámý pachatel dne 11. října 2019 v centru města Plzně. Na prodejní ploše obchodu s oděvy neznámá osoba využila nestřeženého okamžiku a z volně odložené kabelky měla odcizit mobilní telefon a peněženku mimo jiné s obsahem finanční hotovosti a platební kartou. S platební kartou se následně pokusil neznámý pachatel zaplatit v nákupním centru v Plzni," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté se případem zabývají a v rámci jeho objasňování získali i fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena podezřelá žena a neznámý muž, ten by mohl být případným svědkem události. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24