Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Nejlepší čeští atleti míří do Plzně. Proběhne závěrečné kolo extraligy

27.05.2022 8:22

Atletický stadion města Plzně ve Skvrňanech bude hostit opět významnou atletickou událost. V polovině června se zde uskuteční závěrečné kolo extraligy s nejlepšími českými atlety.

2021.08.29-15.13.54-554w

Atletická extraligová soutěž družstev - závěrečné kolo proběhne v Plzni 12. června. Do Plzně se sjedou nejlepší tuzemští závodníci a reprezentanti českých barev na evropských a světových šampionátech či olympijských hrách, aby zde hájili barvy svých klubů, sváděli mezi sebou napínavé souboje a plnili nominační limity na vrcholné mezinárodní akce.

"Největší západočeský atletický klub AK ŠKODA Plzeň patří mezi špičkové v České republice, a to od mládežnických až po seniorské kategorie. Zářivou ozdobou ale nejsou pouze individuální výsledky modrobílých atletů, ale také silné týmy mužů a žen. V letošním roce bude mít každý fanoušek atletiky možnost vidět hvězdy plzeňské atletiky a české reprezentanty naživo," uvádí MIchal Černý z AK Škoda.

AK ŠKODA Plzeň pořádá na svém Atletickém stadionu města Plzně závěrečné kolo extraligy, nad kterým převzal záštitu 1. náměstek primátora města Plzně Roman Zarzycký, v neděli 12. června.

"Nejvyšší tuzemská soutěž družstev mužů a žen tak vygraduje právě v západočeské metropoli, kde se tým škodovaček bude prát o obhájení extraligového titulu z loňského roku a tým mužů bude chtít navázat na loňské senzační třetí místo," uvádí dále Michal Černý.

Plzeňská družstva si zatím vedou dobře. Ženský tým suverénně ovládl první klání. "A to o více jak 50 bodů před druhým AK Olympem Brno. Až na třetím místě skončil jednatřicetinásobným mistrem ČR USK Praha. Unikátní je také individuální statistika, kdy každá členka týmu přispěla minimálně jedním bodem k celkovému součtu 245 bodů," upřesňuje Michal Černý. Muži si zatím drží průběžné třetí pořadí.

Hlavní program startuje ve 12:40 hod. Vstupenky již v předprodeji na www.ticketstream.cz.

Ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte