Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Plzeňský kraj zasáhly silné bouřky i krupobití, velké škody naštěstí nenapáchaly

28.04.2013 11:21

Silné bouřky zasáhly celý Plzeňský kraj, na jižním Plzeňsku padaly dokonce kroupy. V týdnu se mají ale bouřky na Plzeňsku vyskytovat už jen ojediněle.

Celý Plzeňský kraj zasáhly v noci bouřky a silný déšť. Na některých místech se vyskytlo dokonce i krupobití. Velké škody ale hlášeny nejsou. Bouřky vetšinou jen v malé míře polámaly stromy.

Jak uvedl server novinky.cz v sobotu v podvečer padaly kroupy na jižním Plzeňsku. Pozdě večer pak zasáhl celý Plzeňský kraj silný déšť a bouřky. A nevyhnuly se ani západočeské metropoli. Další bouřky v nejbližších dnech meteorologové předpovídají jen ojediněle.

Douřky naštěstí nenapáchaly větší škody. Hasiči vyjížděli na Železnorudsku ke dvěma vyvráceným stromům. Na některých místechv regionu  voda vyplavila bahno z polí.

I v nadcházejícím pracovní týdnu má počasí u nás ovlivňovat studená fronta. Už v pondělí by se mohly ojediněle s deštěm objevit i bouřky. Další pak meteorologové hlásí ke konci týdne. Teploty by se po celý týden měly pohybovat od 12 do 20 stupňů Celsia. Počítat ale musíme s občasným deštěm.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství