Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

V Lišicích se našel utonulý muž! Nejspíš spáchal sebevraždu

07.10.2014 10:08     07.10.2014 10:18

Policie na jižním Plzeňsku řeší smrt seniora, jehože tělo se našlo v pondělí odpoledne v rybníku v Lišicích. Muž podle všeho spáchal sebevraždu. Záchranáři už utonulému seniorovi nemohli pomoct.

HZS Berounka 17.4.2014 (2)

Tragickou událost řeší policie na jižním Plzeňsku. V rybníku v Lišicích se našlo tělo utonulého muže. Podle všeho spáchal sebevraždu. Přesto případ ještě není uzavřený. Na místo vyrazili hasiči, záchranka i policie. 88letému muži už ale nebylo pomoci.

Tělo bylo v rybníku objeveno v pondělí odpoledne. Na místo tak vyrazili hasiči, kteří pomáhali s vylovením muže. Přivolaná záchranka už na místě příliš pomoct nemohla. "Zasahovali jsme u muže ročník 1926. Byla konstatována smrt, na místo byl přivolán lékař k ohledání těla a následně služba koronera," řekl QAPu mluvčí záchranky Václav Ondra.

Světlo do neštěstí nejspíš vnese až pitva. Přesto je jednou z variant sebevražda. Muž měl být vážně nemocný. "Na místě nebylo zjištěno cizí zavinění a ve věci je nařízena zdravotní pitva. Kriminalisté se zabývají okolnostmi a příčinou celé události, která je předmětem dalšího prověřování," dodává k případu mluvčí policie Jan Koželuh.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte