Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Na křižovatce u Litic se srazila dvě auta! Policie hledá svědky - FOTKY

29.09.2018 18:11

Policie stále šetří nehodu, ke které došlo na frekventované křižovatce u Litic u Plzně. Po silném nárazu skončila auta mimo silnici. Byli jste svědky nehody? Ozvěte se!

1
1234

Dopravní policisté se stále zabývají nehodou, ke které došlo na začátku září na křižovatce u Litic. O viníkovi zatím není rozhodnuto.

"Dne 1. září letošního roku ve 13 hodin došlo k dopravní nehodě v katastru obce Plzeň. Na křižovatce ulice Řepná a sjezdu ze silnice první třídy číslo 27 a silnice třetí třídy číslo 18032 u obce Litice se střetla dvě osobní vozidla, a to VW Golf modré barvy a Subaru Forester červené barvy s přívěsem," říká mluvčí policie Hana Rubášová.

Do vyšetřování by mohli vnést světlo svědci a policie se tak obrací s žádostí o pomoc na veřejnost. "Policisté služby dopravních nehod Plzeň - město žádají všechny případné svědky této události, aby se přihlásili osobně na Policii ČR, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň - U Borského Parku 20, nebo telefonicky na telefonním čísle 974 325 256, či na lince 158," dodává policejní mluvčí.

4

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte