Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Poškodil auto a ujel. Policisté hledají svědky nehody

27.12.2011 10:49

V Horšovském Týně došlo před vánočními svátky k poškození osobního auta. Řidič, který nehodu zavinil, ujel. Policisté hledají svědky události.

policie ilustracni foto QAP

Horšovskotýnští muži zákona hledají svědky drobné nehody, ke ketré došlo před vánočními svátky na Domažlicku v Horšovském Týně. Neznámý řidič poškodil auto a ujel.

Nehoda se stala 23. prosince ve 14:30 hodin přímo v Horšovském Týně v Lidické ulici, před domem č. p. 178. "Dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem při otáčení poškodil vozidlo Škoda Fabia a bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa ujel," popisuje policejní mluvčí Dagmar Brožová s tím, že by se mělo jednat o vozidlo tmavé, možná černé barvy, typu hatchback, značky Ford Focus nebo podobný typ zádě vozidla. "Po neznámém řidiči nyní pátrají policisté z dopravního inspektorátu v Domažlicích a žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedené nehodě, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na telefonní číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," žádá mluvčí.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství