Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Muž se otrávil zplodinami z karmy! Skončil v nemocnici

13.12.2017 21:36     14.12.2017 8:39

Velký boj o záchranu lidského živcota se ve středu večer odehrál v domě v Plzenecké ulici v Plzni. Záchranáři i hasiči vyjížděli k otravě zplodinami.

wintrovka

Manévry se v Plzenecké ulici rozjely před devátou hodinou večer. Muže nakonec záchranka převážela do nemocnice ve velmi vážném stavu.

Na místo neštěstí vyjížděli ve středu večer také hasiči. "Ve středu v 20:41 hodin vyslalo operační středisko v Plzni hasiče ze stanice Slovany do Plzenecké ulice zachránit osobu, která ležela v koupelně v bezvědomí. Na místě již probíhala resuscitace. Hasiči přeměřili koncentrace CO, naměřili zvýšené hodnoty," potvrdila mluvčí hasičů Pavla Jakoubková. Hasiči následně pomohli ještě s transportem pacienta do sanitky.

"Muž, ročník 1954, byl napojen na umělou plicní ventilaci a ve velice vážném stavu byl převezen na urgentní příjem fakultní nemocnice na Lochotíně," řekl k zásahu mluvčí záchranky Martin Brejcha s tím, že se jednalo o otravu zplodin z karmy.

FOTO: ZZSP - ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství