QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná dopravní nehoda u Rabí. Vzlétnout musel vrtulník

14.08.2020 8:45     14.08.2020 8:50

Osobní auto v pátek 14. srpna ráno čelně narazilo do stromu na silnici ve směru na Bojanovice. Zraněnou ženu dopravil do nemocnice vrtulník.

vrtulnik

Všechny záchranářské složky zasahovaly v pátek po půl osmé ráno na silnici za obcí Rabí ve směru na Bojanovice na Klatovsku.

Osobní auto narazilo čelně do stromu. "Zdravotnická záchranná služba cestou letecké záchranné služby transportuje ženu ročník 1961 se středně těžkým zraněním na Emergency do Fakultní nemocnice Plzeň,“ sdělila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

Nehodou se zabývá policie. "V pátek 14. srpna došlo na komunikaci mezi obcemi Sušice a Horažďovice k dopravní nehodě. Osmapadesátiletá žena z Horažďovicka jela s vozidlem značky Nissan Almera, ve směru od Rabí na Horažďovice. Žena v 7.25 hodin s vozidlem projížděla mezi obcemi Rabí a Bojanovice, kdy z dosud nezjištěných příčin vjela vlevo mimo komunikaci a s vozidlem narazila do stromu. U ženy byla provedena dechová zkouška s negativními výsledky. Odhadnutá hmotná škoda činí 40 tisíc korun," uvedla k nehodě policejní mluvčí Dana Ladmanová

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24