QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda motorkáře na Domažlicku! Zasahovat musel vrtulník - FOTKY

25.08.2019 13:32

K vážné nehodě motorkáře na Domažlicku vyjížděly v neděli všechny záchranné složky. Záchranka povolala do akce i vrtulník. Motorkář skončil na urgentním příjmu.

1
1234

Ke střetu motorkáře s osobním autem došlo u Ohučova nedaleko Staňkova. Už prvotní informace mluvily o vážných následcích. 

Záchranka musela na místo povolat i vrtulník. "Motorkáře, ročník 1970, transportujeme letecky do FN Plzeň na urgentní příjem se středně těžkým poraněním. Muž je toho času při vědomí," řekla k výjezdu Andrea Divišová z krajské záchranky v průběhu zásahu.

Přesné příčiny nehody stále šetří policie. "Jednatřicetiletý řidič osobního vozidla tovární značky Seat Ibiza s přívěsem Agados jedoucí od Ohůčova nedal při odbočování vlevo přednost v jízdě protijedoucímu motocyklu značky Suzuki devětačtyřicetiletého řidiče jedoucího od Křenov. Došlo k čelnímu nárazu motocyklu do pravého boku přívěsu. Při dopravní nehodě utrpěl motocyklista zranění a byl transportován letecky do nemocnice v Plzni. Na vozidle vznikla škoda 30 tisíc korun, na přívěsu 15 tisíc korun a na motocyklu 60 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Složky IZS byly v pohotovosti kvůli nehodě i v noci ze soboty na neděli. Havárie osobního auta na hlavním tahu na Klatovy bohužel skončila tragicky. Podrobnosti se dočtete zde.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24