Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Házenkáře Talentu čeká Pohár EHF! Vstupenky jsou v prodeji

06.10.2015 14:47

Jen co se házenkáři Talentu M.A.T. vyšvihli na čelo extraligové tabulky, čeká je utkání evropského poháru. S Porečí se utkají v neděli. Vstupenky jsou v prodeji!
 

FOTO Hynek Sladký - 39

Házenkáři Talentu M.A.T. se v pondělní předehrávce 6. kola vyšvihli na vedoucí pozici extraligové tabulky díky vítězství nad Kopřivnicí a už musí myslet na další velmi důležitý duel. V neděli je čeká vstup do evropského Poháru EHF. V prvním vzájemném duelu přivítají chorvatský tým RK Poreč.

První utkání kola se hraje v Plzni v Městské sportovní hale na Slovanech v neděli 11. října v tradičním čase od 10:30. Odveta je pak na programu o týden později.

Evropský pohár se v Plzni bude hrát opět po zhruba roce. Vstupenky na úvodní domácí zápas 2. kola už jsou v prodeji. Systém prodeje je v podstatě stejný jako u extraligových duelů. 

Prodej vstupenek odstartoval!

Už v pondělí se rozjel předprodej lístků na nedělní zápas. "Prodej probíhá na vrátnici haly Lokomotiva a na prodejně M.A.T. v Lochotínské ulici. Vstupenky se budou v předprodeji prodávat až do sobotního poledne. Ceny jsou stanovené pro dospělé 140 korun, pro děti od 10 do 15 let je to 70 korun a děti do 10 let mají vstup zdarma," říká k probíhajícími prodeji sekretářka klubu Zuzana Strýcová.

Soupeř plzeňských házenkářů pro 2. předkolo EHF Cup byl v uplynulé sezóně na čtvrtém místě chorvatské ligy. V předminulé sezóně Poreč také zasáhla do bojů v Evropě. Ve 2. předkole vyřadila ruský Krasnodar, záhy ale skončila na portugalském Sportingu Lisabon.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte