Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ze záhonů si udělali bezdomovci toalety! Strážníci znovu zasahovali u nádraží

15.09.2015 9:05

Přímo před zraky kolemjdoucích i strážníků, kteří se opět vrhli na kontroly u hlavního nádraží v Plzni, se rozodla dvojice bezdomovců vykonat pořebu. Strážníci museli okamžitě zasáhnout...

FOTO_MP Plzeň (2)

Kontroly u hlavního vlakového nádraží v Plzni ze strany strážníků jsou v podstatě na denním pořádku a stejně tak i problémy, které řeší v souvislosti s lidmi bez domova. Tentokrát se dvojice bezdomovců rozhodla dokonce přímo před zraky strážníků vykonat potřebu. Celá věc tak opět skončí u úředníků radnice.

Zhruba před týden po tom, co musela městská policie zasahovat u hlavního nádraží v Plzni kvůli partě bezdomovců, měli na tom samém místě strážníci znovu práci. Během pravidelné kontroly se dvojice bezdomovců rozhodla si přímo před zraky strážníků "ulevit".

"Dvojice mužů ve věku 37 a 38 let, která je strážníkům dobře známá pro opakované páchání přestupků proti veřejnému pořádku, se dopustila dalších prohřešků.  Ani jednomu z nich zřejmě nevadilo, že kolem lidé spěchají na vlak a prostranství před nádražím kontrolují strážníci. Postupně za sebou se zvedli z obrubníku, na kterém seděli a šli ke stromu do záhonu s růžemi vykonat tělesnou potřebu. K celé záležitosti se pak odmítli vyjádřit," popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová. 

Celou věcí se bude znovu zabávat přestupková komise druhého plzeňského obvodu.

Přesně před týdnem přitom strážníci na tom samém místě zasahovali kvůli partě dvanácti lidí, se kterými mají práci poměrně často. Ani tehdy se to neobešlo bez komplikací. I v tomto případě se totiž jedna z žen rozhodla přímo před zasahujícími strážníky vykonat potřebu, tentokrát rovnou na chodník. Podrobnosti čtěte zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT