Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňáci si stěžují na uzavřené vnitřní bazény, mimo provoz je i oblíbený tobogán

10.07.2022 16:56

Teploty, které panují na území České republiky od začátku letních prázdnin, moc nepřejí těm, kteří by chtěli trávit volný čas na koupalištích. Proto lidé hledají různé varianty krytých bazénů. Jenže...

bazén Slovany modernizace foto QAP (28)

Kryté bazény prochází v těchto dnech pravidelnou kontrolou a lidé musí počkat. "Musejí se udělat revize, odstávky, modernizace, opravy. Kdy jindy tyto akce naplánovat? Období léta je zvoleno z toho důvodu, že neplavou školy, sportovní kluby, nejsou tréninky ani výuka a jsou dovolené a k dispozici venkovní bazény a i jiné možnosti letního koupání," uvedlo vedení bazénu na Slovanech.

Vnitřní bazén na Slovanech bude opět otevřen v pondělí 18. července, pouze oblíbený tobogán zůstává mimo provoz. Vzhledem k narušení statiky konstrukce při vysokých teplotách a tedy havarijnímu stavu tobogánu, je nutné jeho odstrojení a rekonstrukce věže. Do jeho opravy a provedení následné revize bude tobogán uzavřen. Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení," dodal ředitel bazénu.

Na Lochotíně je bazén uzavřený přes celé letní prázniny. Probíhá tu výměna oken, natírá se vana velkého bazénu a rekonstruují se dětské šatny.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství