Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Tachovští policisté vyhlásili pátrání po několika osobách

07.06.2024 17:29

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli sdělit informace vedoucí k řádnému prošetření obou dopravních nehod, aby se přihlásili na kteroukoliv policejní služebnu. Informace mohou sdělit také na bezplatnou linku 158.

3

K první dopravní nehodě došlo 27. května ve 14:05 hodin u jednoho z obchodních domů v obci Tachov. "Na parkovišti se zde střetla dvě vozidla továrních značek Toyota Land Cruiser a Kia Rio. Policisté pátrají zejména po totožnosti mladého muže a ženy, kteří měli uvedenou dopravní nehodu vidět a jejich svědectví je důležité pro její řádné objasnění," uvedla policejní mluvčí.

Druhá dopravní nehoda se stala v době od 4. června letošního roku od 22:00 hodin do 6. června do 15:00 hodin v Plané u Mariánských Lázní. "V Bohušově ulici před bytovým domem č.p. 777 poškodil podle dosud zjištěných informací neznámý řidič přední část zaparkovaného vozidla tovární značky Škoda Kamiq a z místa nehody odjel, aniž by splnil svou povinnost danou mu zákonem," doplnila informace k dalšímu pátrání policejní mluvčí.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT