Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.06.2024 14:15

Tragická nehoda zastavila provoz na dálnici, na D5 zemřel motorkář

Nehoda se stala dopoledne u Loděnice ne Berounsku ve směru na Prahu

Zahradní altán v Měšťanské besedě je opět otevřen i s nabídkou kulturních akcí

12.05.2010 10:29

Měšťanská beseda otevřela na letošní sezonu opět zahradu k posezení a občestvení, ale i k bowlingu nebo shlédnutí kulturních akcí. Bude to druhá sezona nově zprovozněného sezení v zahradě besedy.

zahradní altán besedy

Měšťanská beseda letos již podruhé otevřela zahradní sezení. Vstup do zahrady je možný průchodem z Americké ulice nad Martinskou ulicí. Přijít do uzavřeného prostoru, který vás nechá odpočinout od městského ruchu, můžete každý den od 11 hodin do 22 hodin. Pouze v neděli je zavíračka už ve 20 hodin. Kromě běžného občerstvení jako nealko, pivko, víno nebo káva letos přidali i sladkosti, zeleninové saláty nebo sendviče. Nově zde najdete i dvě bowlingové dráhy. Na podiu se bude konat i letos kulturní program s názvem Rozmarné léto. Vstup bude tradičně zdarma. Během Rozmarného léta se představí 16 koncertů jazzu a worldmusic, 11 divadýlek pro děti a přibylo i 5 tanečních odpolední pro seniory.

Více informací o programu najdtete na www.mestanska-beseda.cz/.

Zahradní altán sloužil původně pouze k odkládání nepotřebných věcí Měšťanské besedě. Teď je z něj po více než čtyřiceti letech zahradní restaurace.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte