Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Plzeňská kapela L.A. a zpěvák Voxel vyráží na společné turné

26.11.2012 18:06

Plzeňská kapela L.A. a zpěvák Voxel vyrazili v uplynulém týdnu na společné turné Jsi V Síti. V rámci turné objedou několik míst po celé ČR, v prosinci zavítají na domácí půdu do Plzně.

Rok 2012 byl pro plzeňskou kapelu L.A. i zpěváka Voxela přelomový. Zatímco ti první si získali slušnou fanouškovskou základnu svým debutovým albem Papírové nebe, Voxel prorazil údernými singly. Teď spolu představí, jak vypadají jejich mediálně úspěšné písně naživo.

"Jděte taky na koncert a nežijte hudbou jen na internetu." Takovou výzvu vyslali L.A. a Voxel všem svým posluchačům, ale i jiným. Název turné Jsi V Síti má zároveň připomenout jejich úspěšné jarní singly.

Kromě už známých jarních singlů chtějí oba vystupující předvést své nové hity Chráněná krajinná oblast a Hitmaker. Toto turné předznamenal už na konci září křest klipu k Chráněné krajinné oblasti při koncertu L.A. v Lucerna Music Baru v Praze, jehož kmotrem se stal právě hitmaker Voxel.

L.A. a Voxel se spolu poprvé už představili uplynulý čtvrtek 22. listopadu brněnskému publiku v klubu Melodka v rámci akce Audiotek Kill the Night Live. V Českých Budějovicích 8. prosince zahrají nově otevřenému klubu New Stage.

V prosinci pak oba interpreti zažijí atmosféru domácího prostředí v plzeňském Andělu, kde se představí 20. prosince a tour završí vánočním koncertem v Praze v Rock Café 25. prosince.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT