Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Milovníci cestovatelských přednášek pozor! Přinášíme tipy na únor

07.02.2019 20:36

Máme pro Vás přehledné informace o cestovatelských přednáškách, které se konají v únoru v Měšťanské besedě v Plzni. Můžete se těšit na tři zajímavé přednášky, které pořádají známí cestovatelé.

JV ASIE

Zážitky z dalekých cest jsou k nezaplacení. Když k tomu navíc přidáte zkušenosti a rady od cestovatelů, dobrodruhů a fotografů je to pro každého ta nejlepší výbava na cesty.

Měšťanská beseda pro Vás na měsíc únor připravila celkem tři přednášky. Každá přednáška bude probíhat v úterý a to od 19.00 hodin.

To nejlepší z JV Asie

Kdy? 12.02.2019 od 19.00 hodin

Tuto přednášku si pro Vás připravili Jana a Karel Wolfovi, kteří strávili na své cestě po JV Asii několik měsíců. V rámci přednášky můžete poznat nezapomenutelná místa Laosu, Kambodži, Vietnamu a Indonésie. Budete mít možnost nahlédnout, jaké to je jet na bambusové drezíně nebo například sjíždět písečné duny ve Vietnamu. JV Asie je jedinečnou směsí barev, vůní, milých lidí, dávné historie a velkého dobrodružství.

Vstupné 100,- v předprodeji / 120,- v den konání.

Afrika jinak, autostopem - Slávek Král @Plzeň

Kdy? 19.02.2019 od 19.00 hodin

Afrika jinak - zažijte Afriku, jak ji neznáte!
Slávek Král není žádný cestovatelský začátečník, absolvoval už dvě cesty kolem světa stopem a na každém kontinentu strávil minimálně půl roku. 
Stopování, dobrovolničení a kempování po 14 zemích Afriky. Slávek Král cestuje jinak a jeho neskutečné příběhy vás rozhodně dostanou. Přijďte a nechte se inspirovat od mladého cestovatele, který se na svých cestách rozhodně nenudí.

Vstupné 100,- v předprodeji.

Magický Island

Kdy? 26.02.2019 od 19.00 hodin

Přednášku o magické atmosféře tohoto ostrova si pro Vás připravil Jan Březina, který je doslova posedlý krásou krajiny na Islandu.
Honza Březina je profesionální fotograf. Absolvoval již dvě desítky cest na tento ostrov, kde fotogravoval ve všech ročních období.
Můžete se tedy těšit na pořádnou nálož krásných fotek, které Vás zaručeně dostanou.

Vstupné 100,- v předprodeji / 120,- v den konání.

Zdroj a foto: Měšťanská beseda

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství