Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Malý Alešek by chtěl už z útulku do rodiny - UŽ NAŠEL RODINU - DĚKUJEME!

04.08.2018 16:05

Je mu deset týdnů a braškové už bydlí ve svém. On zůstal sám v útulku s velkými psy. Kdyby někdo měl zájem o krásné štěňátko či jiného pejska, lze kontaktovat tachovský útulek U Šmudliny. NOVĚ: ALEŠEK UŽ MÁ RODINU!!

37344196_1309991995798721_2185693622685401088_n

Tachovský útulek U Šmudliny praská ve švech, adopce se pejsků se přes prázdniny zpomalila. Nyní je v útulku také desetitýdenní štěňátko, kterému vedoucí Gabriela Jägerová říká Alešek. "Aleškovo maminku a jeho dva brášky jsme přijali někdy v červnu. O pomoc nás požádala jeden bezdomovec. Jeho dva brášky se nám podařilo udat do nových rodin, ale Alešek tu zůstal a je v nejlepším věku se učit někoho milovat a poslouchat.  Byla bych moc ráda, kdyby se našel dobrý člověk a Aleška si vzal," říká Jägerová.


Alešek je malý kříženec menšího vzrůstu, hravý, mazlivý, veselý. Kdo by měl o něj zájem, může kontaktovat přímo tachovský útulek. "Maminka je něco mezi maltézáčkem a jokšírkem, orce neznáme, ale už teď je vidět, že štěně zřejmě moc velkého vzrůstu nenabude.  Maminka štěňat je od bezdomovce, který se o ni hezky staral, ale věděl, že situaci nezvládne. Hodí se jedině na chov doma - k rodinnému domečku, ale se spaním v posteli nebo do bytu. Do rodiny jedině k velkým dětem. Pokud máte zájem, kontaktujte útulek pouze přes e-mail: Gabrielka333@seznam.cz. S adopčním poplatkem 2.000 korun, neb pejsek je naočkován kombinovanou vakcínou, přeočkovaný, odčerven, odblešen. Za adopční poplatky všech štěňat bude uhrazena veterinární péče štěňat a fenky kastrace," dodala vedoucí útulku U Šmudliny Gabriea Jägerová.

 

Foto: Martina Sihelská


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT