QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Začaly první letošní trhy na náměstí Republiky!

11.10.2021 15:18

Havelské trhy začaly na náměstí Republiky dnes 11. října. Návštěvníci se mohou těšit zhruba na pět desítek stánků s řemeslnými výrobky i občerstvením. Připraven je i hudební program.

Havelske trhy_foto plzen.eu

Havelské trhy se na náměstí Republiky budou konat od 11. do 17. října vždy od 9:00 do 18:00. Návštěvníci se mohou těšit na staročeský trdelník, svařák, medovinu a lahodné sýry a klobásky. V rámci trhů proběhnou také ukázky lidových řemesel v podání řezbářů, kovářů nebo výrobců svíček a keramiky.

Připraven bude i odpolední kulturní program. Dnes ho odstartuje v 15 hodin plzeňská country kapela Lignit, v úterý vystoupí Kateřina Misíková a Jakub Kořínek, ve středu zahrají muzikanti z MHS country, ve čtvrtek koncertuje kapela Fregata, v pátek vystoupí plzeňská dívčí vokální skupina Tutti Voci, v sobotu Elegie rock a v neděli Havelské trhy uzavře staropražská kapela Šmrnc.

Další trhy se na náměstí budou konat od 2. listopadu, a to trhy Martinské. Naplánované jsou do 11. listopadu. Adventní trhy poté začnou 23. listopadu a zaplní náměstí na celý měsíc.

 

foto: plzen.eu

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24