Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Série nehod pokračuje! Složky IZS byly znovu v pohotovosti - FOTKY

22.11.2018 19:24

Silnice v regionu byly ve čtvrtek dějištěm celé řady nehod. Vypadá to, že složky IZS zažívají jeden z nejhorších podzimů! Zraněných přibývá! Kde všude se bouralo?

1

Smutná bilance ze silnic v Plzeňském kraji z posledních týdnů pokračuje. Ve čtvrtek odpoledne zasahovaly složky IZS opět u několika něhod. Podobné nasazení je oproti předešlým rokům extrémní.

Záchranné manévry se rozjely u Chotěšova směrem od Stodu. Jednalo se o střet dvou osobních aut. Hasiči vyprošťovali jednu osobu. "Žena, ročník 1999, byla po vyproštění z jednoho z vozů transportována při vědomí a se středně těžkým poraněním do FN Plzeň na urgentní příjem. Nezraněný muž byl naším lékařem ponechán na místě," komentovala Andrea Divišová z krajské záchranky.

"Řidička ve věku 18 let jela s vozem Opel Corsa od Chotěšova směrem na Stod. V pravotočivé zatáčce vyjela do protisměru a střetla se s vozem Opel Astra, který řídil 31letý muž," pospala průběh nehody mluvčí policie Martina Korandová s tím, že dechové zkoušky na alkohl byly negatiní.

K další nehodě vyjížděly složky IZS k Nýřanům směrem na obec Blatnice. Čelně se tam střetla dvě osobní auta. "51letá žena byla převezena s poraněním hlavy na chirurgii FN Plzeň na Lochotíně," dodala k zásahu mluvčí záchranky Veronika Albrechtová.

Bouralo se také v Plzni. Na křižovatce ulic Železniční a Mikulášská se došlo ke srážce dvou aut. "Žena, ročník 1967, byla s lehkým zraněním převezena do FN Plzeň," dodala Andrea Divišová. Nikdo jiný podle ní péči záchranářů nepotřeboval.

U nehod musely přitom záchranné složky zasahovat už během dne, podrobnosti se dočtete v článku zde.

FOTO: HZSP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství