QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody na Plzeňsku! U Lužan i Chotěšova musely zasahovat složky IZS - FOTKY

22.11.2018 13:21     22.11.2018 13:52

Celkem tři zraněné osoby si vyžádaly nehody, ke kterým došlo během krátké chvíle na jižním Plzeňsku. V obou případech skončilo osobní auto převrácené na střechu.
 

1
1234

Ke dvěma velmi podobným nehodám došlo ve čtvrtek na jižním Plzeňsku během několika minut. U obou musely nakonec zasahovat všechny složky IZS.

Havárie, při které se převrátilo osobní auto na střechu, došlo před 13. hodinou u Lužan na jižním Plzeňsku. "Posádka RZP z místa transportuje muže, ročník 1996, do FN Plzeň při vědomí, pacient není přímo ohrožen na životě," řekla k zásahu mluvčí záchranky Veronika Albrechtová.

V podstatě jen několik minut před tím se přitom podobná nehoda stala i u Chotěšova směrem na Dobřany (viz fotogaleri). Také v tomto případě museli zasahovat hasiči i záchranka. "Žena, ročník 1953, je transportována při vědomí do FN Plzeň, není přímo ohrožena na životě. Muž, ročník 1952, je také při vědomí a se středně těžkým poraněním transportován na urgentní příjem FN Plzeň," doplnila k další z nehod mluvčí krajských záchranářů.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24