Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Dopravní nehoda před Nepomukem si vyžádala pět zraněných osob – FOTKY

24.08.2022 8:27     24.08.2022 8:58

Doprava na Nepomuk je řízena kyvadlově! Ke srážce osobního a nákladního automobilu vyjížděly na jižní Plzeňsko všechny složky IZS. Na místě bylo pět zraněných osob.

OA NA Nepomuk_HZSPK (3)
OA NA Nepomuk_HZSPK (3)OA NA Nepomuk_HZSPK (1)OA NA Nepomuk_HZSPK (2)OA NA Nepomuk_HZSPK (4)

K dopravní nehodě došlo na silnici před Nepomukem. „Ve středu 24. srpna v 6:24 hlášena dopravní nehoda. Na silnici č.20/I u odbočky na Klášter se srazilo osobní auto s nákladním. Na místě pět zraněných osob, z nichž jednu jsme vyprošťovali. Všechny předány do péče záchranné služby,“ uvedl Petr Poncar, mluvčí hasičů a dodal: „Jen za poslední rok je to asi třináctá nehoda v tomto místě, u níž jsme zasahovali.“

Doprava na silnici je aktuálně řízena kyvadlově. „Komunikace I/20 bude po dobu vyproštění nákladního vozidla cca 3 hodiny uzavřena. Objízdná trasa je stanovena přes Skašov a Letiny,“ doplnila Eva Červenková, mluvčí policie.

„Záchranná služba transportovala z místa čtyři muže s lehkými až středně těžkými zraněními na urgentní příjem FN Plzeň," doplnila informace Andrea Divišová, mluvčí záchranné služby.

Foto HZSPK

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství