Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Novou koupelnu? Jedině teď!

15.09.2010 3:15

Toužíte po nové koupelně? Teď máte jedinečnou šanci si jí koupit. Nyní si můžete koupit i koupelnu vašich snů, na kterou byste normálně ani neměli. V Plzni se totiž vyprodávají obklady, dlažby a vše do koupelen, a to až s 90% slevou. 

hotek

Známá plzeňská firma KERAMONT připravila pro své zákazníky opravdu horké léto plné bombastických cen. Jak je to možné, že mají zákazníci možnost nakupovat se slevami až 90%, jsme se zeptali jednatele společnosti Jana Hoťka. 

Proč prodáváte kvalitní obklady a dlažby s tak velkou slevou? 

Hospodářská situace donutila šetřit i nás. Dříve jsme byli schopni držet většinu zboží z našeho katalogu skladem na několika místech v České republice. To už si v současné situaci dovolit nemůžeme, a proto několik menších skladů likvidujeme. Jsme velkými plzeňskými patrioty, proto zboží převážíme z poboček postupně do Plzně. Zde si pak můžeme dovolit veškeré zboží prodávat našim zákazníkům s tak velkou slevou. Lidé, kteří si teď do KERAMONTU na Jateční tř. 32 v Plzni přijdou nakoupit, tak pořídí veškeré zboží na rekonstrukci koupelny za zlomek původní ceny. 

Pokud lidé vidí velké slevy, mohou si říct, to bude sleva jen pár kousků a na nás se ani nedostane… 

Tak to u nás opravdu neplatí. Můžu zodpovědně říct, že některých atraktivních obkladů nebo dlažeb máme za „bombastickou cenu“ několik kamionů. Stejně tak umyvadel a sprchových koutů. Navíc zboží vozíme každý den nové, takže si zákazníci určitě vyberou. 

Jak dlouho slevová akce potrvá? 

Začali jsme 26.7. a úspěch celé akce nás mile překvapil. Zájem z řady maloobchodních zákazníků i stavebních firem je skutečně mimořádný. Do této chvíle jsme prodali zboží za 23 mil. Kč. Díky neustálému doplňování zboží čeká na zákazníky stále téměř kompletní sortiment. V tuto chvíli je v našem Megadiskontu k dispozici zboží v hodnotě přesahující 12 mil. Kč.. Akce stále pokračuje dál a těšíme se na nové zákazníky. 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství