Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Plzeň padla se Zlínem 1:4

08.01.2013 20:46

V úterý 8. ledna se plzeňští indiáni vypravili na zlínský led, kde jim ale přálo štěstí pouze v první třetině. Zbytek utkání držel pevně v otežích Zlín, a tak indiáni domů body nevezou.

hcplzen_logo_oficial

V úterý 8. ledna dorazili plzeňští indiáni do Baťova města, do Zlína, kde je čekal šlágr 38. kola Tipsport extraligy.

Úvodních dvacet minut bylo poměrně nudných, nepřineslo příliš šancí, až koncem třetiny otevřel skóre plzeňský Pletka. Po první třetině tak zápas vyzníval spíše ve prospěch Plzně.

To se ovšem změnilo ve druhé třetině, kdy Zlín pokropil plzeňskou branku hned třemi góly. Zlín se představil ve druhém dějství jako úplně jiné mužstvo, než ve třetině první. Stav zápasu srovnal ve 28. minutě kapitán Zlína Petr Čajánek. Poté unikl domácí defenzívě Jan Kovář, ale jeho branka platit nemohla, protože předchozí střela Holíka skončila v brance. To musel potvrdit až videorozhodčí. Třetí zlínská trefa padla po vlastní brance Marušáka. Plzeň ve druhé třetině neskórovala.

Ve třetí třetině přidal v 50. minutě utkání zlínský Petr Holík a navýšil tak skóre na 4:1. Holíkova branka byla současně poslední brankou zápasu, a tak pro tentokrát indiáni nechávají body na zlínském ledě a domů se vracejí s prázdnou.

PSG Zlín - HC Škoda Plzeň 4:1 (0:1, 3:0, 1:0)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte