Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Tragická nehoda kamionů na D5, jeden řidič zemřel

11.09.2017 21:08     12.09.2017 11:30

Na dálnici D5 ve směru z Prahy na Rozvadov před sjezdem na Ejpovice došlo k tragické nehodě dvou kamionů. Na místě zasahují všechny složky IZS, jedna osoba zemřela.

PA091622

K tragické nehodě dvou kamionů došlo kolem půl deváté večer na kilometru 66 ve směru z Prahy na Rozvadov ve stoupání před sjezdem na Ejpovice. Na místě probíhají vyprošťovací práce, neprůjezdný je pravý jízdní pruh.

Na místě zemřel jeden řidič, byl ve zdemolované kabině kamionu. K nehodě zamířil koroner.

"Ke střetu dvou nákladních automobilů došlo v pravém jízdním pruhu, šlo o zadní náraz," uvedla mluvčí policie Pavla Burešová s tím, že v tuto chvíli není znám přesný počet ani rozsah zranění. Na místě stále probíhají vyprošťovací práce. "Na místě jsou všechny složky IZS, průjezdný je pouze levý jízdní pruh," dodala Pavla Burešová.

Aktualizace v úterý:

"V pravém jízdním pruhu došlo ke srážce dvou nákladních vozidel, při které přišel o život řidič cizí státní příslušnosti, jenž řídil nákladní vozidlo zn. Mercedes a zezadu narazil do tahače zn. MAN s návěsem. Zranění utrpěl i řidič z nákladního vozidla zn. MAN, u kterého policisté na místě provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem," uvedla mluvčí polcie Pavla Burešová.

Při nehodě vznikla hmotná škoda v celkové výši přibližně 1 milion korun.

"Dálnice byla v tomto úseku přibližně do druhé hodiny ráno průjezdná pouze v levém jízdním pruhu, následně byl provoz plně obnoven. Okolnostmi a stanovením přesné příčiny dopravní nehody se nyní zabývají policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Rokycany," uvádí dále policejní mluvčí.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT