Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Do Plzně přichází hokejový útočník Tomáš Divíšek, zahraje si už proti Kometě

02.10.2014 9:12

Hokejový útočník Tomáš Divíšek přichází do Plzně z prvoligového Mostu. Zatím jde o měsíční hostování. Divíšek není pro plzeňské fanoušky nováčkem. V Plzni v minulosti hrál dokonce s kapitánskou páskou.

divisek_foto_hcskodaplzen_cz

Do HC Škoda Plzeň přichází útočník Tomáš Divíšek. Za Plzeň nastoupí už tento pátek. Zatím Divíšek posílí Plzeň na jeden měsíc.

"Na měsíční hostování přichází z prvoligového Mostu posílit řady plzeňské Škodovky zkušený hráč  Tomáš Divíšek.  Pětatřicetiletý útočník nastoupí již v pátečním zápase proti Kometě Brno," potvrdila mluvčí klubu HC Škoda Jana Václavová.

Divíšek je odchovanec pražské Slavie, tři roky působil v zámoří, v Plzni hrál od roku 2006. Lasselsberger převzal od Slavie i jeho smlouvu, takže v západočeské strávil i sezónu 2007/2008, a to dokonce s kapitánským céčkem na hrudi. Hokejový útočník působil v celé řadě klubů v České republice, mimo jiné v Pardubicích nebo v Kometě Brno.

Prvoligový Most jel na poslední zápas 1. října do Litoměřic už bez Divíška. Tomáš Divíšek si premiéru v plzeňském dresu odbude v pátek 3. října na ledě Komety Brno.

Divíškovo působení v Plzni vyřeší hlavně absenci Ryana Hollwega, který má trest za faul na Vlasáka. Více čtěte zde.

foto: hcskoda.cz (zdroj hc-kometa.cz)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství