Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Vážná nehoda na silnici 20, řidič nepřizpůsobil rychlost na zasněžené vozovce

09.01.2022 10:00

K velmi vážné nehodě došlo na silnice 20. Na místo mířily všechny složky IZS a z Líní vzlétal i vrtulník. Jedna osoba utrpěla těžká zranění, další tři byly nezraněny.

nehoda Hunčice
nehoda Hunčicenehoda Hunčice1nehoda Hunčice2

Na místě zasahovaly všechny složky IZS i vrtulník. "Jedna žena ročník 1953 utrpěla velmi vážná zranění, byla cestou Lzs transportován na emergency Fn-Lochotín. Další tři osoby byly nezraněny ponechány na místě," uvedla mluvčí záchranářů Mária Svobodová.

Řidič ročník 2002 jel s vozidlem tovární značky Toyota po komunikaci I/20 ve směru od Plzně na Úněšov. "Cca 500 m za křižovatkou Hunčice dle všeho nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a povětrnostním podmínkám, dostal smyk a vyjel vpravo mimo komunikaci do silničního příkopu, kde narazil do betonové propusti. V době dopravní nehody byly ve vozidle další tři cestující," upřesnila mluvčí policie Ivana Jelínková.

Policisté na místě vyloučili u řidiče alkohol dechovou zkouškou. Přesnou příčinou a okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z územní odboru Plzeň venkov.

Foto: ZZSPK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství