31.05.2024 19:06
Voda v některých řekách stoupá
Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).
31.05.2024 19:06
Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).
31.05.2024 13:55
Pro část Plzeňského kraje platí extrémní stupeň nebezpečí. Více v článku.
31.05.2024 13:05
Charitativní koncert pro centrum Hájek se vydařil.
Čekáte návštěvu nebo si chcete dopřát pikantní dobrotu? Recept na pikantní bůčkovou pomazánku přináší foodblogerka Andrea Motlíková. To musíte zkusit!
Na přípravu budete potřebovat:
Postup přípravy receptu:
Bůček nakrájíme na drobné kostičky, cibuli na hrubo, česnek posekáme. Vše vložíme do pekáče, okmínujeme, dostatečně osolíme, opepříme, podlijeme 1/4 l piva a dáme do vyhřáté trouby na 200°C péct. Během pečení promícháváme a podléváme zbytkem piva. Asi po hodině pečení přidáme pokrájené čerstvé beraní rohy, paprikovou pastu a pečeme ještě další hodinu.
Poté maso vyjmeme, vložíme spolu se sterilovanými rohy do mixéru a nahrubo, ne na kaši, rozmixujeme. Nakonec vmícháme sádlo z pekáče. Necháme vychladnout a dáme ztuhnout do lednice. Podáváme na topinkách nebo čerstvém chlebu a se sklenicí vychlazeného piva.
foto a recept: Andrea Motlíková
Více receptů na blogu V kuchyni vždy otevřeno nebo v naší rubrice S Andreou v kuchyni.