Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotbalista Pavel Horváth rozdal při včerejší autogramiádě stovky podpisů

16.11.2012 8:19

Slavný plzeňský záložník uvedl v nedávné době na trh svoji knihu: Můj příběh nekončí. Při této příležitosti byla uspořádána autogramiáda, kde kvůli svému idolu stáli fanoušci fronty desítky metrů.

Asi nejoblíbenější fotbalista plzeňské Viktorky, Pavel Horváth, nasbíral po dobu své kariéru celou řadu zajímavých zkušeností a nyní se o ně chce podělit i se svým i fanoušky. Kniha s názvem Můj příběh nekončí je v prodeji od října 2012 a zájem o ni je značný.

Horváthovi příznivci proto uvítali uspořádanou autogramiádu, jež byla uspořádána k příležitosti vydání kniny a konala se dne 15. listopadu v suterénu OC Plaza Plzeň. Slavný fotbalista rozdával své podpisy od 16. hodiny, ale davy lidí se na místě hromadily již daleko dříve před oficiálním začátkem akce.

Plzeňskému záložníkovi se potvrdilo, že jeho fanouškovská základna je opravdu silná. Pro jeho autogram si přišly stovky lidí, a proto pořadatelé museli přistoupit k opatřením, která se fanouškům moc nelíbila. Fotbalista byl zaneprázdněný natolik, že se s fanoušky nestihl ani příležitostně vyfotit.

Aby v tom Horváth nebyl sám, přidal se k autogramiádě také obránce David Limberský,  který příznivce plzeňské Viktorky rovněž obšťastňoval svými autogramy.

foto : qap.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství