Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Namol opilá a svlečená žena ležela u dětského hřiště v Kyšicích!!!

10.06.2013 13:29

Skutečně dost otřesný obrázek se naskytl lidem v Kyšicích u dětského hřiště. Nedaleko areálu se na zemi povalovala žena zpitá pod obraz. Navíc do půl těla úplně svlečená!!!

2

Opravdu obrázek jen pro otrlé se naskytl lidem v Kyšicích. Kousek od hřiště se válela opilá žena, která toho navíc na sobě moc neměla. Okamžitě volali policisty z plzeňské Doubravky, pod které Kyšice už několik měsíců nově spadají. Žena nebyla schopná ani dýchnout do testru na alkohol.

"Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že 39letá žena leží do půl těla obnažena nedaleko dětského hřiště v silně podnapilém stavu. Žena nebyla schopna chůze, byla dezorientovaná a vzhledem ke své opilosti nebyla schopna ze země ani vstát. Alkohol ji natolik ovlivnil, že nebylo u ženy možno provést ani dechovou zkoušku na zjištění hladiny alkoholu. Policisté ji proto předali do péče personálu plzeňské protialkoholní a záchytné stanice,"popsala situaci na místě mluvčí policie Jana Tomková.

Její jednání je nyní šetřeno pro podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

S alkoholem měli v noci na pondělí problémy i řidiči v Plzni. Policie chytla hned dva, kteří byli zpití totálně pod obraz. Jeden si neuhlídal ani rychlost a právě tak na něj policie přišla. Nakonec nadýchal skoro dvě promile. To byl ale jen slabý odvárek proti dalšímu šoférovi, který mezi Vejprnickou a Domažlickou vjel do míst se zákazem vjezdu. Naměřili mu totiž víc jak 3 a půl promile!!!

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT