SSK TALENT M.A.T. PLZEŇ se utká s týmem CEMENT HRANICE

19.02.2013 7:34

Zápas se odehraje v sobotu na tradičním místě v Plzni. Plzeňští si budou mocii zlepšit reputaci po posledním prohraném zápase, kde je o jeden bod přemohli házenkáři na domácí půdě v Zubří.

Foto Hynek Sladký

Příští zápas odehrají plzeňští házenkáři týmu SSK TALENT M.A.T. v sobotu 23. února od 18 hodin v městské hale TJ Lokomotiva Plzeň. Jejich protihráčem v 19. kole Tipgames extraligy se tentokrát stane tým CEMENT HRANICE.

V minulém kole se plzeňským nezadařilo a prohráli se Zubřím výsledkem 20:21. Přišli tak o první příčku v tabulce nejvyšší soutěže.

Po téměř celý první poločas vedli v zuberské hale házenkáři Plzně, jenže do kabiny si nakonec odnášeli pouze minimální jednobrankový náskok (14:13). Nakonec se z těsného vítězství radovali Valaši. I proto, že hráči Talentu ve druhém poločase vstřelili pouze šest branek. Dramatická bitva vygradovala v závěrečných deseti minutách, které domácí vyhráli 4:1. Vítězný gól dal Černohorec Trifunovič. „Byla to zápas jako za starých časů s Plzní, kdy se rozhodovalo v posledních chvílích,“ zavzpomínal kouč Zubří Jiří Mičola.

V poslední minutě měli hosté míč v držení a snažili se o vyrovnání. Jenže střelu Kusta domácí obrana zblokovala a Zubří už si cenné vítězství, které ho udrželo ve hře o elitní šestku, vzít nenechalo.

Přitom ve 21. minutě vedla Plzeň na půdě úřadujících českých šampionů pětibrankovým rozdílem 12:7 a soupeře jasně předčila. „Ale od tohoto momentu jsme utkání nezvládli. Není možné, abychom vedli o pět branek a pustili soupeře zpět do hry,“ lamentoval hostující trenér Martin Šetlík.

foto : Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT