Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Golf Park Plzeň bude hostit další prestižní turnaj!

01.07.2016 19:43

Golf Park Plzeň bude na zašátku srpna hostit prestižní turnaj v rámci kvalifikace na finále celosvětové série Faldo Series. Přinášíme podrobnosti.

jericha-2016

Faldo Series byla založena šestinásobným Major vítězem Sirem Nickem Faldem v roce 1996 s cílem dát příležitost mladým lidem poznat golf a zároveň podpořit nadějné juniorské golfisty na jejich cestě vzhůru k nejvyšším metám. Kvalifikace na finále se letos poprvé odehraje v areálu na Dýšině.

Ročně se v rámci Faldo Series odehraje na čtyřicet turnajů ve třiceti zemích po celém světě, včetně  Evropy, Severní a Jižní Ameriky, Středního východu a Asie.

Faldo Series je jedinou akcí svého druhu na celém světě. Vyhledává talenty ve věku 12 - 21 let a pomáhá jim rozvíjet jejich potenciál díky sérii turnajů, která kombinuje získání zkušeností s vrcholovou akcí a rady expertů z oblasti golfu, včetně Nicka Falda samotného. Turnajů se každoročně zúčastní přes 7 000 dětí.

Faldo Series se premiérově představí na Dýšině na začátku srpna...

V České republice se turnaje Faldo Series Czech Championship konají již od roku 2011 a po úspěšných ročnících na golfovém hřišti v Telči se turnaj přesouvá na mistrovské dýšinské hřiště, které poslední tři roky hostilo nejlepší evropské i světové golfistky v rámci turnajů Ladies European Tour.

Kvalifikace na finále celosvětové série Faldo Series v Golf Parku Plzeň proběhne 6. až 8. srpna. Vítězové jednotlivých kategorií získávají automaticky pozvánku na Grandfinále, které se vždy koná ve špičkových světových resortech.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT