Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Hokejisté HC Škoda Plzeň si rozdali fotbal s fanoušky. I v oslabení vyhráli 7:0

22.05.2015 12:29

Další ze série fotbalových zápasů v rámci přípravy sehráli hokejoví indiáni v Plzni na hřišti TJ Košutka proti plzeňským fanouškům. A také tentokrát jasně vyhráli. Série "fotbálků" bude pokračovat...

FOTO_Václav Samek (2)
FOTO_Václav SamekFOTO_Václav Samek (2)FOTO_Václav Samek (3)

Letní příprava, která plzeňským hokejistům odstartovala, s sebou nepřináší jen běhání a posilovnu, ale i tradiční poměrně oblíbené "fotbálky". Další z řady utkání se tentokrát odehrálo na hřišti TJ Košutka v Plzni proti výběru plzeňských fanoušků.

Hokejisté nastoupili vzhledem k marodce tentokrát v poměrně výrazném oslabení. Nicméně ani to jim nebránilo v úspěchu. Už v poločase vedl tým hokejistů 5:0 a i když se fanoušci ještě snažili stav zvrátit, už se to nezdařilo. Naopak indiáni ještě dva góly ve druhé půl přidali. Zápas tak skončil jasným vítězstvím hokejistů 7:0. V zápase se výkony blýskl Kadlec, Pulpán a Schleiss, který si fotbal pochvaloval už v minulém duelu. Předvedl se i Filip Suchý v brance.

Hokejisty HC Škoda Plzeň v rámci přípravy čeká ještě pár dnů dřiny v Plzni. Následovat bude tradiční soustředění na Šumavě, kde nebudou chybět kola. Změnou v letošním roce bude ale místo. Oproti uplynulým sezónám pojede tým do Železné Rudy. Příprava bude postupně pokračovat až do začátku července. Poprvé na led vyjedou hokejisté okolo 20. července. V nejbližší době je navíc ještě čekají další fotbalové zápasy.

Rozpis nadcházejících fotbalových utkání:

28.5. Radkovice
18.6. Žihle
25.6. Merklín

FOTO: Václav Samek, HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT