Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Indiáni tvrdě narazili. S Pardubicemi prohráli 7:2

30.10.2022 20:10

V neděli 30. října se v Pardubicích odehrálo 16. kolo hokejové Tipsport extraligy. Škodováci tentokrát domů nepřivezou ani jeden bod. Dynamo si totiž zápas pohlídalo a porazilo Indiány 7:2.

HC Škoda Plzeň_Pardubice_1022_HC

Lídr tabulky dnes ukázal svoji sílu. Už od začátku utkání mělo Dynamo náskok. Skóre ve třetí minutě utkání otevřel Lukáš Radil, který poslal Pardubice do vedení 1:0. Plzeň však dokázala v přesilovce srovnat, když se po dorážce Kodýtka trefil Kryštof Hrabík. Dvě minuty nato David Cienciala opět poslal do vedení Dynamo. Vítězství v první třetině ještě potvrdil Patrik Poulíček a Indiáni tak do kabin odcházeli za stavu 3:1 pro domácí.

Přetahovaná pokračovala i ve druhé třetině. Petr Kodýtek přijal přesnou přihrávku zpoza branky od Rakonena a poslal puk k tyči pardubického gólmana. Snížil tak náskok Dynama na 3:2. Další gól padl zhruba pět minut před koncem třetiny, kdy se po pěkné akci trefil Martin Bučko z Pardubic. Druhá třetina tak byla na góly vyrovnaná, skóre však mluvilo ve prospěch Dynama, tedy 4:2.

Poslední třetina už byla gólovou přehlídkou Pardubic. Pátý gól zařídil Patrik Poulíček, který první trefou plzeňského gólmana neprostřelil, avšak z otočky již bránu neminul. Neuplynula ani minuta a pardubičtí fanoušci se radovali znovu. Tentokrát se prosadil Peter Čerešňák a patnáct vteřin na to, se do plzeňské branky trefil Tomáš Urban. Indiáni tak doslova během pár vteřin inkasovali tři góly. Skóre se tak vyšplhalo na konečných 7:2.

 

SESTAVY

 

HC Dynamo Pardubice

Frodl (Will) – D. Musil, Čerešňák (A), T. Dvořák, Košťálek, Vála, Bučko – Cienciala, R. Kousal (A), Radil – Paulovič, Poulíček (C), Koffer – Říčka, A. Musil, Matýs – Rouha, Rákos, Urban.

HC Škoda Plzeň

Svoboda (Pavlát) – Baránek, Zámorský, Kvasnička, Vitaloš, Houdek, Kaňák, Kremláček – Schleiss (C), Kodýtek (A), Hrabík – A. Dvořák, Mertl (A), Rekonen – Blomstrand, Malát, Lang – Suchý, Soukup, Bitten.

Branky a nahrávky: 3. Radil (D. Musil), 13. Cienciala (Radil), 18. Koffer, 36. Bučko (R. Kousal, Radil), 52. Poulíček (Koffer, Paulovič), 53. Čerešňák (Matýs), 53. Urban (Rákos, Bučko) – 11. Hrabík (Kodýtek), 27. Kodýtek (Rekonen, Hrabík). 

Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2, 7:2.

Foto HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT