QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Parádní zápas! Plzeň porazila Spartu 4:0

02.11.2022 20:34

Před televizními kamerami přivítala na svém ledě Plzeň ve středu 2. listopadu pražskou Spartu. V dohrávce 17. kola extraligy se Plzni dařilo.

hokej

Už na začátku utkání přišlo několik šancí na obou stranách. Po pár vteřinách hry to zkoušel Vladimír Sobotka, pak zahrozil Adam Dvořák, dále Michal Moravčík a šanci měl i plzeňský Mertl. První branka ale přišla až ve dvanácté minutě, skoroval Kryštof Hrabík.

Do kabin šla Plzeň po první třetině s jednobrankovým náskokem. Sparta nevyužila svoji šanci na vyrovnání a o tři minuty později, ve 28. minutě, navýšil náskok plzeňské Škodovky Ludwig Blomstrand. Druhá třetina už branku nepřinesla, v závěru domácího brankáře nepřekonal ze samostatného nájezdu Michal Řepík.

Třetí třetina se gólově indiánům ještě více povedla. Ve 48. minutě přidal branku Rekonen, o deset minut později zvýšil na konečných 4:0 Holešinský.

HC Škoda Plzeň - HC Sparta Praha 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy