Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Plzeňský Indoss Pardubice nepřekonal

02.02.2013 11:07

Páteční zápas hráčů SK Indoss Plzeň proti hostům z Pardubic nedopadl podle hráčských představ. Pardubice domácí přehrály a domů si vezou vybojované body.

logo SK Indoss Plzeň

Stejně jako plzeňským basketbalistům se v pátek 1. února na domácí půdě nedařilo ani plzeňským futsalistům. Doma tentokrát přivítali soupeře z Pardubic.

Hráči SK Indoss Plzeň mají vůbec smolou sérii, v posledních zápasech se jim vůbec nedařilo a balancují na hranici sestupu.

Pardubice jsou na tom dost podobně, poslední zápasy pro ně také nebyly příliš šťastné, k překvapení všech však dokázaly získat body na půdě velmi silného Tanga a Plzeň v pátečním zápase také přehrály.

První poločas odhalil silnějšího soupeře, pardubický Torf. Ten se dokázal v Plzni prosadit poctivou defenzivou a nekompromisními brejky a nahazovanými míči. Poločas skončil za stavu 1:3.

Druhá půle žádnou změnu nepřinesla, oba celky se dokázaly prosadit dvakrát, a tak konečné skóre 3:5 přisoudilo tentokrát zasloužené body hostům z Pardubic.

K Indoss Plzeň - Torf Pardubice 3:5 (1:3)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT