Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Pozemní hokej: Litice přívítaly Indonésii

20.01.2023 15:16

Zpetření pro litický klub byly zápasy s Indonésií. Opět po třech letech do Plzně zamířily národní týmy Indonésie, které v Česku získávají cenné zkušenosti z halového hokeje, zimní variantě olympijského pozemního hokeje.

ženy společná (2)
ženy společná (2)muži společnámuži společnámuži společná

Výborné zpestření to bylo pro litický klub, který si mohl osahat jiný a to velmi technický styl halového hokeje a prověřit svoje schopnosti před finálovými duely v českých soutěžích.

Litičtí muži sehrají semifinále nejvyšší soutěže v neděli 29. ledna proti týmu z Rakovníka, litické ženy nyní v sobotu budou dělat vše proto, aby své mužské kolegy následovaly. Čekají je týmy Hradce a Hostivaře a jistotou do play off jsou dvě vítězství. O týden později budou hrát svoje semifinále proti Mnichovicím litičtí dorostenci, děvčata již mají cestu mezi nejlepší čtyři zavřenu.

A tady je ohlédnutí za zápasy s Indonésií.

Dorostenky Litic – Indonésie 0:2 (0:1)

Sestava: Linková, Kožíšková, Duchková J., Daňsová K., Augustinová, Lhotáková, Rutová, Tušlová, Vyletová, Bartoňová S., Šrachtová, Brejchová

Utkání komentuje kouč dorostenek Adam Uhlíř: "Velice zajímavé utkání pro naše dorostenky doplněné staršími žákyněmi plus třemi zkušenými ženami. Kvalita byla jistě na straně soupeře, který dominoval precizní obranou, především s velmi kvalitní individuální obranou. Těžko jsme se dostávaly do útočného kruhu, pokud už se nějaká šance vyskytla, brankářka ji zvládla vyřešit. Nás v brance opět podržela skvěle chytající Anička. Nutno holky pochválit za bojovný výkon a udržení vysokého tempa po celý zápas".

Ženy Litic – Indonésie 2:2 (0:1)

Góly: Průchová, Kožíšková

Sestava: Morová, Kožíšková, Duchková J., Jelenová, Bystřická, Dolívková, Průchová, Tušlová, Vyletová, Keberdlová, Cislerová

Komentář trenéra Lukáše Nocara: "Kvalitní soupeř s odlišným způsobem bránění, než jsme zvyklí z naší ligy. První polovinu jsme hledaly recept na prolomení jejich obrany, postupem času si holky vyzkoušely určité útočné variace k jejímu prolomení. Remíza je spravedlivým výsledkem. Holkám chybí větší drzost v postupném útoku a lepší řešení brejkových situací".

Muži Litic - Indonésie 7:6 (3:3)

Góly: Uhlíř 3, Homolka 2, Levý a Bystřický

Sestava: Bílek M, Červený, Svoboda M, Šesták K, Hes, Bystřický, Uhlíř, Levý Š, Homolka J, Gerlický E, Batík

Několik slov o utkání přidal kouč Ladislav Čech: "Zajimavá konfrontace proti výběru z hokejově exotické země. Soupeře charakterizoval velmi rychlý a běhavý hokej, avšak gólově jsme na něj vyzráli. Zvítězila asi naše větší zkušenost z halového hokeje, možná i trochu tvrdší přístup".

foto: Pozemní hokej Litice

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT