QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Souboj Titánů je tady! Lokomotiva je připravená na špičkovou show

28.11.2014 9:11

Souboj Titánů 2014 je tady. Fanoušci bojových sportů už jsou na nohou a odpočítávají poslední hodiny do začátku akce. Brány haly se otevřou už v 16 hodin. Přinášíme podrobnosti!

photo-pg-2239-940-

Největší bojová událost na západě Čech je tady. Už v pátek 28. listopadu ovládne halu Lokomotiva v Plzni na Slovanech Souboj Titánů a v letošním roce rovnou s jednou obrovskou novinkou. Představí úplně premiérově bojový víceboj KMM. Program v hale odstartuje už odpoledne.

Milovníci bojových sportů a drsných soubojů už jsou na koni. Hala Lokomotiva v Plzni na Slovanech hostí největší fighterskou show, na kterou se do západočeské metropole sjíždí vyznavači tvrdých duelů ze širokého okolí.

Organizátoři letos navíc přišli s ohromnou výzvou a publiku představí zcela nový rozměr zápasů – KMM. Jedná se o takzvaný víceboj. Je to kombinace několika stylů bojových sportů složenou ze tří kol: 1. kolo podle pravidel K1, 2. kolo podle pravidel Muay Thai a 3. kolo podle pravidel MMA.

"Výjimečné je to v tom, že takovou podobu zápasu ještě nikdo na obdobných turnajích nezkusil. Z velké části jde o reakci na světový trend, kdy i řada zápasníků, kteří prioritně dělají postojové disciplíny, zkouší i další jako třeba MMA. Půjde tedy o atraktivní pojetí boje pro novou generaci zápasníků ze kterých se stávají „UNIVERZÁLNÍ VOJÁCI“," přibližuje hlavní myšlenku letošní novinky sportovní manažer Souboj Titánů Petr Ottich.

Brány haly se otevřou úderem 16. hodiny. Vstupenky budou k mání i před samotným zahájením programu. V hale během čtvrtka vrcholily přípravy. "Vše už je připravené, dodělávají se skutečně už jen kosmetické úpravy. Jinak jsme na všechny fanoušky připravení na sto procent," potvrdil QAPu za ogranizátory Jiří Pěč.

Organizační harmonogram:

16:00 - otevření haly Lokomotiva

16:15 - zahájení I. části - předzápasy

18:00 - zahájení hlavního programu:

  • Zápas č.1 František Adam vs. Dan Zámečník Muaythai -66kg 3*2min
  • Zápas č.2 Jakub Hostinský vs. Kozubovský Matěj  Thaiboxing -76,2kg - kg 3*2min
  • Zápas č.3 Jiří Štádler vs. Bařinka Vlastimil - KMM -69kg 2*3min + 1*5min
  • Zápas č.4 Mahmud Muradov vs. Kertész Róbert - KMM -84kg 2*3min + 1*5min
  • Zápas č.5 Tomáš Babka vs. Petr Hruška - K1 -86,18kg 3*2min
  • Zápas č.6 Tůma Jan vs. Levente Magyar - K1-86kg 3*3min
  • Zápas č.7 Jiří ŽÁK vs. Iwan Pang Atjok - K1-86kg 3*3min
  • Zápas č.8 Raušer Luboš vs. Brian Douwes - European Title WFCA - +96kg 3*3min

FOTO: www.soubojtitanu.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT