Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Viktoriáni potěšili školáky i dospělé!

29.06.2012 8:14

 Ve čtvrtek 28. června pořádalo obchodní centrum Luna akci pro děti i dospělé Hurá prázdniny.  Hlavním bodem programu byla autogramiáda plzeňských Viktoriánů Pavla Horvátha a Michala Ďuriše. V OC Luna na Borech se od 13:30 začali scházet fanoušci fotbalistů všech věkových kategorií. QAP byl u toho!

Ve čtvrtek 28. června se v OC Luna na Borech v Plzni sešli fanoušci fotbalových viktoriánů. V rámci akce Hurá prázdniny tady totiž byla autogramiáda kapitána klubu Pavla Horvátha a Michala Ďuriše.

Fronty fanoušků se táhly daleko a zájemců o podpisy neustále přibývalo.  Charismatický Pavel Horváth sršel jako vždy dobrou náladou a rozdával úsměvy na všechny strany.

"Přišel jsem si pro podpisy a mám podepsaný dres, kartičku a ještě jsem si nechal pořídit fotku,“ radoval se školák Tonda. Při dotazu fanynky z davu, zda si myslí, jestli je lepší Ronaldo nebo Messi Horvi zavtipkoval: "Nejlepší je přece Ďuriš!“ Tím pobavil všechny přítomné. Kluci rozdali ještě pár podpisů, nechali se vyfotit s fanoušky a za velkého potlesku a aplausu všech ukončili autogramiádu a pospíchali na trénink.

Dále bylo na programu vystoupení tanečního studia Lion´s, zábavné hry pro děti s klauny a malování. Každý si tedy určitě přišel na své a odcházel s dobrou náladou.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT