Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Mladík se pokusil znásilnit ženu přímo na ulici!

06.03.2015 15:02

Policie dopadla 25letého mladíka, který se pokusil znásilnit 47letou ženu přímo na ulici. Oběť se naštěstí ubránila pepřovým sprejem. Stíhaný mladík si údajně nic nepamatuje.

3

Policie po několika měsících vyšetřování dopadla a začala stíhat 25letého mladíka z pokusu o znásilnění, ke kterému došlo v Rokycanech v ulici Svazu Bojovníků za svobodu. Mladý násilník měl nutit k sexu 47letou ženu. I když sám tvrdí, že si nic nepamatuje, kamerové záznamy mluví jasně...

K případu došlo v závěru loňskho roku. Mladík se ženu na ulici pokusil znásilnit v časných ranních hodinách jen několik dnů před Vánoci. "Před šestou hodinou ráno byla napadena tehdy neznámým mužem v ulici Svazu Bojovníků za svobodu 47letá žena. Při nečekaném útoku povalil sexuchtivý agresor ženu na zem, přičemž ji „častoval“ vulgárními výrazy a osahával její intimní partie. Žena se bránila a poté, co proti násilníkovi použila pepřový sprej, podařilo se jí vysmeknout a z místa uniknout," popsala mluvčí policie Jana Tomková.

Rokycanští kriminalisté okamžitě začali případ intenzivně vyšetřovat. Důležitou roli hráli nejen vsýlechy, ale zejména kamerový systém. "Důsledným pátráním, prověřením všech získaných poznatků, provedením řady výslechů i vytěžením kamerových záznamů skládali za účelem objasnění případu mozaiku všech indicií. Ty je pak dovedly až k osobě podezřelého 25letého muže a tento týden tak mohl komisař služby kriminální policie a vyšetřování zahájit jeho trestní stíhání pro pokus znásilnění," potvrdila mluvčí policie s tím, že mladík tvrdí, že si na nic nepamatuje.

"V roce 2014 došlo na Rokycansku ke dvěma případům znásilnění. Díky důkladné práci rokycanských policistů byl objasněn stejně jako první z nich i druhý uvedený prosincový případ," doplnila pro úplnost mluvčí policie.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT