Viktorka potvrdila čas utkání proti Besiktasu

24.07.2010 3:15

FC Viktoria Plzeň oficiálně oznámila informace o začátku utkání proti Besiktasi Istanbul v Evropské lize. Zápas se bude hrát v Praze na Letné ve čtvrtek 29.července, předprodej vstupenek je v plném proudu. 

QAP.cz - facebook

Z Viktorky přišly už zprávy o začátku utkání Plzně s Besiktasem Istanbul. Čas nebyl stále jasný, protože probíhala jednání s ganturou zajišťující přímý přenos.  „Dlouho jsme jednali s agenturou, která zajišťuje přímý přenos v zahraničních televizích a dle dohody je na jejich přání stanoven čas začátku utkání na 20:30. S tímto časem souhlasí i turecký klub. Věřím, že pro diváky je čas optimální a můžeme se těšit na krásnou fotbalovou bitvu,“ oznámil Aleš Pangrác, obchodní ředitel klubu FC Viktoria Plzeň.

Prodej vstupenek na zápas běží naplno. Podle zpráv z fotbalového klubu je denně otevřena pokladna na stadionu ve Štruncových sadech mezi 13-18h. Vstupenky jsou také ve všech prodejních místech Plzeňské vstupenky - informace na www.plzenskavstupenka.cz. Od pátku 23.července se také rozběhnul předprodej přímo v zákaznickém středisku na stadionu Sparty Praha. Otevírací doba na zákaznickém centru je tato: pondělí, úterý, čtvrtek: 9-12h a 13-17:30; středa 9-12 a 13-19; pátek 9-12 a 13-16. Viktorka si zatím na prodej lístků na zápas nestěžuje. „Prodej se rozběhnul dobře, o utkání je zájem v Plzni i v Turecku. Věřím, že tribuny budou dobře zaplněny a naši hráči se v krásné atmosféře vybičují k výbornému výkonu,“ dodal Pangrác.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT