Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Noc s operou má za sebou generálku! Přípravy v amfiteátru vrcholí - FOTKY

28.06.2019 11:53

Lochotínský amfiteátr už v pátek večer ovládne Noc s operou. Letos v podání Verdiho opery Nabucco. Generálka proběhla ve čtvrtek večer a dopadla na výbornou.

2
2345

Noc s operou v lochotínském amfiteátru v letošním roce nabídne vášnivou Verdiho operu Nabucco. V loňském roce dorazilo do amfiteátru zhruba šest tisíc návštěvníků. V letošním roce to bude ještě víc.

Vstupenky na sezení zmizely z předprodeje s velkým předstihem. Už na začátku tohoto týdne bylo prodáno skoro 6 a půl tisíc vstupenek. Další budou navíc na místě k dostání takzvaně "na deku". Areál se bude otevírat zhruba dvě hodiny před samotným začátkem představení, který je na programu ve 20:30.

Areál amfiteátru v posledních dnech doslova vřel. Přípravy scény se rozeběhly v podstatě hned po skončení koncertu kapely Lucie, který proběhl v minulém týdnu. Ve čtvrtek večer byla na programu generálka, která proběhla na výbornou.

Vzhledem k očekávané velké účasti dojednalo DJKT s dopravními podniky posílení dopravy po skončení představení. Víc se dočtete zde.

Další podrobnosti k letošnímu programu Noci s operou najdete v článku zde.

FOTO: Martina Root

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství