Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na zastávce trolejbusů došlo ke rvačce, policie hledá svědky

30.04.2012 13:18

Policisté hledají svědky incidentu, ke kterému došlo v neděli 29. dubna na Americké třídě v Plzni. Jeden z cestujících trolejbusu č. 16 tu po vystoupení z vozu napadl jiného muže.

Policisté z obvodního oddělení Plzeň – střed prošetřují okolnosti případu, který kvalifikovali prozatím jako přestupek proti občanskému soužití. Došlo k němu v neděli 29. dubna na Americké třídě v Plzni.

V neděli kolem deváté hodiny večer došlo na zastávce městské hromadné dopravy, u obchodního domu na Americké třídě, k fyzickému napadení mezi dvěma muži. "Přivolaní policisté zjistili, že fyzickému útoku předcházel incident v trolejbusu linky č. 16, ve kterém nezávisle na sobě společně cestovali. Třiatřicetiletý Plzeňan ve voze pokřikoval na ostatní cestující. Na zastávce na Americké třídě vystoupil z vozu společně s dalšími cestujícími a neustále v nadávkách pokračoval. Jednoho z mužů poté uchopil zezadu za vlasy a snažil se ho stáhnout na zem. Atakovanému přišel na pomoc další z cestujících, společně muže zpacifikovali a vyčkali do příjezdu policejní hlídky," popsala incident mluvčí plzeňské policie Simona Čejková a dodala, že policisté žádají všechny svědky, kteří by měli informace, které pomohou s šetřením tohoto případu, aby se přihlásili osobně na obvodním oddělení Plzeň – střed na Anglickém nábřeží č. 7 v Plzni nebo aby své informace zavolali na tísňovou linku policie 158.

Ilustrační foto Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství