Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Česká asociace sester v Plzeňském kraji obnovila činnost, 31. března byl zvolen výbor

31.03.2012 23:30

V sobotu 31. března proběhla v Plzni zdravotnická konference, na které byl zvolen výbor nově obnovené organizace České asociace sester v Plzeňském kraji.

DSC01055
DSC01055DSC01057DSC01064

Česká asociace sester má od posledního březnového dne v Plzeňském kraji svůj výbor. Volby do výboru proběhly na konci konference „Kvalita a bezpečnost zdravotních služeb“. Ta se uskutečnila 31. března ve Fakultní nemocnici v Plzni na Lochotíně.

Významnými hosty konference byli Ing. et Bc. Andrea Mašínová, MBA, náměstkyně pro ošetřovatelskou péči Fakultní nemocnice Plzeň, děkan fakulty zdravotnických studií Západočeské univerzity doc. MUDr. Luboš Holubec, CSc. a hlavní sestra Psychiatrické léčebny Dobřany a členka zdravotního výboru Krajského úřadu Plzeňského kraje Hana Benediktová.
Účast přijala také členka prezidia ČAS Bc. Jindra Kracíková, vedoucí oddělení kvality MZ ČR Mgr. Milena Kalvachová a také náměstkyně pro úsek nelékařských povolání NCO NZO Brno PhDr. Michaela Hofštetrová-Knotková.

Na konferenci navázaly řádné volby do výboru regionu České asociace sester. "Bylo zvoleno předsednictvo regionu České asociace sester, a to ve složení Budková Magdaléna, Bc. Eva Kaňková, Mgr. Müllerová Nina, Benediktová Hana, Nejdlová Hana a Průchová Ilona," sdělila QAPu Mgr. Nina Müllerová, která také přítomné seznámila s vizemi nově obnovené organizace ČAS.

Informace naleznete na www.cnna.cz.

Česká asociace sester (ČAS) je odborná, stavovská dobrovolná, nezisková, nepolitická organizace. Je to největší odborná profesní organizace sester a dalších zdravotnických pracovníků, která je otevřena nejen sestrám, ale všem ostatním nelékařským zdravotnickým pracovníkům působící v resortu zdravotnictví, sociálních služeb a školství.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství