Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděje na výpravě na Slovanech zadrželi strážníci i s "nádobíčkem" - FOTKY

10.05.2017 10:31

Plzeňští strážníci si ve středu v časných ranních hodinách připsali na konto slušný úlovek. Zadrželi muže podezřelého z vloupání. S sebou měl i speciálně upravené náčiní.

169056_2[1]
169056_2[1]169056_1[2]

Oznámení o vloupání do sklepních prostor jednoho z domů na Slovanech přijalo operační středisko městské policie kolem druhé hodiny ráno. Okamžitě na místo vyrazila hlídka, která nakonec byla skutečně hodně úspěšná.

"Při odbočení do dané ulice si nemohli strážníci nevšimnout muže, potulujícího se v tuto nočního hodinu poblíž místa, kde mělo k činu dojít. Navíc muž své podezření vzbudil i tím, že se snažil rychle odejít," popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Muž na strážníky ovšem vyrukoval s báchorkou o tom, že v domě si chtěli jen "užít" s přítelkyní. nervozní začal být ve chvíli, kdy po něm hlídka chtěla, aby ukázal obsah batohu. A není se čemu divit. "Postupně z něj začal vyndavat různé typy dílenského nářadí – kombinačky, štípací kleště, skládací pilu na dřevo, různě upravené šroubováky a podobně. Obsahem batohu byli ještě další menší tašky a jiné věci," dodává mluvčí městské policie.

Během řešení celé záležitosti samozřejmě nechyběly nadávky na adresu strážníků a navíc podezřelý přestal spolupracovat. "Kvůli důvodnému podezření, že by se mohlo jednat o pachatele krádeže vloupání do sklepních kójí, byl muž zadržen a následně předán státním policistům, kteří záležitost šetří," uzavírá Jana Pužmanová.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství