Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plameny pohltily kabinu kamionu! Škody jsou skoro půl milionu - FOTKY

17.03.2016 8:21     17.03.2016 9:04

První stupeň požárního poplachu musel být vyhlášený ve čtvrtek ráno na Tachovsku. U Přimdy zasáhl rozsáhlý požár kabinu kamionu, řidiči se naštěstí nic nestalo.

_MG_0036
_MG_0036IMG_9985

Na Výsluní u Přimdy na Tachovsku musely k požáru kamionu vyjíždět dvě jednotky profesionálních hasičů i jejich dobrovolní kolegové. Plameny kabinu totálně poškodily. Naštěstí se řidiči nic nestalo.

Požár byl takového rozsahu, že musel být vyhlášený dokonce první stupeň požárního poplachu. "Ve čtvrtek v půl šesté ráno vyslalo operační středisko do Přimdy k požáru kamionu na převoz dřeva jednotky HZS Tachov, SDH Bor a místní dobrovolné hasiče," potvrdila mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Na vině je podle všeho technická závada na topidle, které měl řidič v autě. "Řidič večer kamion zaparkoval, a aby měl ráno vyhřátou kabinu, nastavil si časovač na nezávislém naftovém topidle. V důsledku technické závady na vytápění začalo vozidlo hořet. Když přijeli hasiči na místo události, byla celá kabina v plamenech. Na likvidaci ohně hasiči použili 2 vysokotlaké proudy. Při požáru nebyl nikdo zraněn," dodává mluvčí hasičů.

Škody se nicméně vyšplhaly hodně vysoko. Odhadují se až na 400 tisíc.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT