Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Maturák ve stylu Alenky v říši divů vzbudil ohromné ovace! FOTKY

25.11.2014 7:49

Maturanti Střední odborné školy obchodu, užitého umění a designu v Plzni se předvedli ve velkém stylu! Jejich předtančení dokonce vzbudilo ovace ve stoje! Podívejte se na unikátní kostýmy i show!

Foto_TOS production (2)
Foto_TOS production (1)Foto_TOS production (2)Foto_TOS production (3)Foto_TOS production (4)Foto_TOS production (5)Foto_TOS production (6)Foto_TOS production (7)Foto_TOS production (8)Foto_TOS production (9)Foto_TOS production (10)Foto_TOS production (11)Foto_TOS production (12)Foto_TOS production (13)Foto_TOS production (14)Foto_TOS production (15)Foto_TOS production (16)Foto_TOS production (17)Foto_TOS production (18)Foto_TOS production (19)Foto_TOS production (20)Foto_TOS production (21)Foto_TOS production (22)Foto_TOS production (23)Foto_TOS production (24)Foto_TOS production (25)

Horkého favorita na zisk titulu nejoriginálnější předtančení maturitní sezóny v Plzni přinesl ples třídy 4.GD SOŠ obchodu, užitého umění a designu v Nerudově ulici. Maturanti si připravili předtančení ve stylu filmu Alenka v říši divů a právem si vysloužili ohromný potlesk a ovace. 

Sezóna maturitních plesů v regionu je v plném proudu a v Plzni se nejspíš zrodil velký favorit na pomyslný titul nejlepší předtančení. Studenti 4.GD SOŠ obchodu, užitého umění a designu potvrdili, že se během studia grafického designu rozhodně dost naučili.

„…Celý večer je inspirován pohádkou Alenka v Říši divů. Někteří z vás se možná divili, proč se na pozvánce i v názvu předtančení objevilo slovo Nádherňajs. Nádherňajs je událost, na kterou všichni netrpělivě čekají. Staré proroctví totiž praví, že se Alenka vrátí do říše divů a ukradne ze zámku kruté Srdcové královny vorpálový meč. Poté, v den Nádherňajsu se uskuteční finální bitva mezi dobrem a zlem. Podaří se ale Alence skutečně zvítězit? Vyčkejte a uvidíte sami,“ zněl úvod plesu a divákům tak nastínil obsah parádního vystoupení, které následovalo.

Předtančení, které mělo zhruba čtvrt hodiny, se studenty secvičil Ondřej Baumrukr a studenti si úspěch vysloužili nejen výkony, ale také perfektními kostýmy, které si sami vytvořili, stejně jako nejrůznější rekvizity, které doslova jako by z filmu vypadly. Za samotné vystoupení by se pak nemuselo stydět lecjaké divadlo!

Následné ovace ve stoje a neutuchající potlesk tak byly právem pořádnou odměnou za ohromnou práci, kterou v posledních týdnech odvedli. Za své "svěřence" se tak rozhodně nemusel stydět ani třídní učitel Adam Brosch nebo ředitelka školy Marie Klesová. Večerem provázel moderátor Zbyněk Janíček.

Teď už nezbývá nic než maturantům ve zbytku školního roku držet palce, aby maturita dopadla se stejnými ovacemi jako předtančení na maturitním les! QAP.CZ přeje hodně štěstí a pevných nervů!

 

FOTO: TOS production

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství