Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Celkem sto tisíc! Takový je náborový příspěvěk pro strážníky Městské policie Plzeň

16.02.2023 18:10     23.02.2023 17:45

Zastupitelé města Plzně na svém únorovém zasedání schválili zvýšení náborového příspěvku pro nové strážníky z 30 na 100 tisíc korun.

IMG_1563

Částku 52 tisíc korun nově získá strážník po složení zkoušky odborné způsobilosti, zbylých 48 tisíc korun mu bude vyplaceno rovnoměrně v měsíčních příjmech v následujících dvou letech.

„Bezpečnost je pro naši koalici prioritou. Ihned po nástupu do funkce jsme napříč gescemi začali pracovat na opatřeních, u kterých věříme, že se v praxi osvědčí a povedou ke zlepšení bezpečnostní situace ve městě. Za čtyři měsíce máme první výsledky. Máme schváleného nového velitele strážníků, znovu jsme zavedli dvoučlenné hlídky a zvýšili jsme náborový příspěvek. Naše práce tím ale rozhodně nekončí,“ uvedl primátor Roman Zarzycký.

Náborový příspěvek není jediným motivačním stimulantem pro uchazeče o práci strážníka.

„Městská policie Plzeň nabízí navíc celou řadu zaměstnaneckých benefitů, např. možnost získání služebního bytu, příspěvek na dovolenou, na Vánoce, příspěvek na sportovní aktivity, na jazykové kurzy a mnoho jiného,“ vyjmenoval některé z výhod Tomáš Petřík, dočasně pověřen velením Městské policie Plzeň.

Více informací o náborovém řízení a také potřebné dokumenty naleznou zájemci na stránce Staň se strážníkem.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství